Om Mig

Mit navn er Magnus Laumann. Jeg er 24 år gammel, kommer fra Rødovre men bor nu sammen med min kæreste i København.

Udover folkeskole (t.o.m. 10 klasse) og stx på Rødovre Gymnasium, har jeg gået på Produktions Skole i Brøndby. En helt fantastisk tid med massere af dejlige produktioner i form af kort film, reklamer, koncerter, dokumentarfilm og teater forestillinger. I 2016 startede jeg på NEXT Uddannelse København på Film- og Tv- produktionslinjen.

Tidligere har jeg arbejdet i CinemaxX som Piccolo/Hoved-Piccolo. Min nuværende arbejdsplads er dog som Fotograf for hjemmesiden Miinto.dk. Sommetider filmes der til events fra Miinto.dk, hvor jeg har været ude som kameramand, men ellers er det primært stilbilleder jeg beskæftiger mig med hos Miinto.dk

Jeg har altid interesseret mig meget for film og video. Siden jeg var helt lille har jeg lavet små videoer med mine brødre og senere venner. Det var alt fra kortfilm til tv-shows til falske dokumentarfilm og skole projekter. Som 13 årig tilbage i 2006, faldt jeg over denne side kaldet YouTube og endnu vigtigere genren Machinima.

Machinima er kort fortalt en genre af film der er lavet i computerspil. Processen og fortællermåden er den samme som ved live action film, men det hele forgår blot i et spil, og skaber muligheder som fx at DU alene kan være alle skuespillere plus statister. Det var en genre jeg kastede mig over da den gav mig muligheder for at lave store produktioner fra mit værelse og for det meste uden at det kostede mig noget. I genren fik jeg skabt utallige film og serier da jeg var mindre, hvor mange af dem blev yderst populære. I 2010 blev jeg inviteret til Herning International Short Film Festival som repræsentant for genren Machinima.

Udover at skabe film selv, er jeg en kæmpe film og spil nørd der elsker de små detaljer i begge. Musik har også altid været en stor del af mit liv og spiller også selv på diverse instrumenter. Jeg komponerer selv musik der er meget inspireret af filmisk orkestermusik og høre også mange soundtracks. da jeg finder dem yderst fantastiske.

Under alle de mange produktioner jeg har været med på har jeg arbejdet som både lydmand, kameramand, lyd assistent, lysmand, instruktør, forfatter, klipper, skuespiller, produktions assistent, instruktør assistent og runner. Dette har også givet mig et indblik i hvor vigtig hver enkel rolle er for en produktion.

Se CV for information om min IT-erfaring.

Med venlig hilsen

Magnus Laumann
Gravervænget 13, 2 004, 2400 København NV.

Advertisements